HØSTRIDELEIR PÅ HHA (FULLBOOKET)

Vi på HHA inviterer alle hesteinteresserte barn og unge i alderen 8-16 år på dagrideleir i høstferien, 5-9 oktober!
Rideleiren vil gå fra mandag til fredag i uke 41. På grunn av retningslinjer ifht covid-19 blir det ikke overnatting, men opplegg klokken 09.00-16.00 de aktuelle dagene.

På leiren kan vi tilby:
• To rideøkter per dag, en før og en etter lunsj
• Instruksjon i grupper tilpasset nivå
• Teori om hestekunnskap og ridning
• Voltigekurs 
• Stell av hestene og stallarbeid
• Mulighet for å ta med egen hest eller låne en av våre rideskolehester
• Lunsj serveres klokken 12 alle dagene inne i peisestuen
• Ministevne på fredagen, åpent for foreldre og familie

Instruktørene på rideleiren er Marte Vestbø Tokheim og Ann Kristin Johansen. De har begge instruksjon i rideskolen og har god kjennskap til hestene og anlegget. Undervisningen foregår inne og ute på vårt flotte baneanlegg. Dersom været tillater det kan vi også ri ut på tur.

Det er i utgangspunktet 10 plasser på rideleiren, men vi kan åpne for flere dersom vi får påmeldinger med egen hest.
Pris:  3000kr 

Påmelding sendes til haugaland.hestesport@gmail.com
I påmeldingen ønsker vi:
• Navn og alder på deltager
• Navn og telefonnummer til foreldre/foresatte
• Kort om hvilken erfaring deltager har fra hest og ridning

Bli med og gå en hestefrelst høst i møte! 😊

Rideskole høsten 2020

Haugaland Hestesport arena holder rideskole hele høsten 2020. Vi kan tilby lærerike kurs for alle hesteinteresserte barn, unge og voksne. Våre rideskole kurs:

-Sprangforberedende kurs på mandager
-Ponniskole på tirsdager og torsdager
-Nybegynnerkurs på tirsdager og torsdager
-Rideskole for lett øvet/øvet ryttere på torsdager
-Islandshestrideskole/voksenkurs på onsdager                                                                     -voltigerideskole 

Fra høsten 2020 tilbyr vi også kurs i voltige. Voltigekursene vil gå hver onsdag, og passer utmerket for ryttere som ønsker å utvikle sin balanse på hesteryggen. Voltigekursene er egnet for både barn og voksne fra alder 6 år. Man trenger ikke ha erfaring fra voltige fra før.

Pr. 25.08 er alle rideskolekursene fullbooket. Dersom du er interessert i kurs vil det komme flere muligheter senere i høst/vinter. 

Bli med på 4 helger med hestefest og stevner i september på nye Haugaland Hestesport Arena. Festen åpnes med Landsstevne i Dressur 05-07 september , deretter Kretsmesterskap i Distanseritt 12.sept, Knøttecup Feltritt 13.sept. Helga 18-20 sept er det Sydvestmesterskapet i Islandshest og det hele avsluttes med Landsstevne i sprang. Det blir mange Tourer og flotte premier i alle klasser. Det spesielle er egen Haugaland Challenge Cup hvor rytterne tar med seg poeng fra alle 4 helgene. Flotte pengepremier og sløyfer til cupvinnerne ! Se også mer fortløpende info på egen Facebookside:https://www.facebook.com/Haugaland-Challenge-Weeks

Vil du ha kontakt med oss?

Send mail til :  haugaland.hestesport@gmail.com

 

Offisiell åpning av HHA 18.01.20 !

Stemningsfullt å heise flagg på ny arena

Ca 1000 besøkende kom innom og var med og delte festkaken

Innflytting i Haugaland Hestesport Arena som planlagt 15.desember !

Ved hjelp av en enorm dugnadsinnsats ble det innflytting med hester og ryttere før jul 2019. Offisiell åpning blir 18.01.2020 med arrangement for hele familien !

Grøtfesten før jul 2019

Haugaland Hestesport Arena AS ble stiftet i 2016 av Indre Haugaland Ryttersportsklubb og Faxi Islandshestforening. Senteret har interkommunal og regional status samt er et av hovedanleggene til Norges Rytterforbund. Første spadestikk ble tatt desember 2018, og innflytting i nytt anlegg som planlagt 15.desember 2019.

Flott artikkel i Haugesunds avis Mai 2019.

Styreleder HHA Torgeir Strøm innledet felles samlingen for styrene i Faxi Islandshestforening, Indre Haugaland Ryttersportklubb og Haugaland Hestesport Arena 19.01.2019

God stemning og entusiasme på felles samlingen 19.01.2019

Nå er vi igang med bygging !!

19.12.2018 ble første spadestikk for den kommende interkommunale og regionale Hestesport Arenaen foretatt av ordfører Sigmund Lier. Anlegget vil stå klar med første byggetrinn høsten 2019. Vi gleder oss 

 

19.12.18 ble første spadestikk tatt av Sigmund Lier; ordfører i Tysvær kommune.

Ordfører Sigmund Lier til hest på første spadestikk markeringen. Her sammen med styreleder av Haugaland Hestesport Arena; Torgeir Strøm

Signering av millionkontrakter til bygging av Haugaland Hestesport Arena 14-16.11.2018

Kontraktene for bygging av den nye Hestesport Arenaen ble signert 14-16 nov 2018 ! Følgende entreprenører skal stå for byggingen :

Grunnarbeid: RISA AS

Bygninger: Grude Bygg AS

Elektro: Helgevold elektro AS

Rør: Hervik Rør AS

Signering kontrakt 14.11.18 RISA AS

Signering Grude Bygg AS 15.11.18

Signering Helgevold elektro AS og Hervik Rør AS 16.11.18

Omega AS har stått for søkerprosessen og bistått anbud og kontrakter, her ved Gisle Heggebø vår hovedkontakt (Dgl leder i Omega Areal AS)

Firmaet Stallmestern.no har som konsulent bidratt med gjennomgang og budsjettering i skisseprosjekt, samt bidratt i forprosjekt med gjennomgang av planer og utarbeidelse av kravspesifikasjon.

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.