Haugaland Hestesport Arena har dyktige instruktører tilknyttet sin rideskole for alle nivå! Ponniskole - rideskole - sprangforberedende- islandshestrideskole- voksenkurs - voltigerideskole - tilrettelagt riding - ridefysioterapi.

Marte Vestbø Tokheim, daglig leder og instruktør i rideskolen lett øvet/øvet. «Mitt navn er Marte, jeg er 27 år og bosatt i Sandeid. Jeg er utdannet grunnskolelærer og har jobbet som lærer de tre siste årene. Fra jeg var ung har jeg holdt på med islandshest som hobby, og har også deltatt på kurs og konkurranser i gangartsridning. Fra min bakgrunn i skolen har jeg vært opptatt av å jobbe for gode miljø som fremmer trivsel og samhold. For meg er det viktig å ha god dialog med alle som bruker arenaen og sikre et godt samarbeid. Jeg ser også frem til å jobbe i rideskolen og møte barn og unge som samles innen alle grener i hestesporten. Nå gleder jeg meg til å starte opp, og bli kjent med både to- og firbeinte på dette flotte anlegget!»

Ann Kristin Johansen , instruktør ponniskolen og nybegynnere. Ann Kristin har også tilrettelagt riding på dagtid."Jeg har Bachelor Equine Studies and Business management fra university of Essex. Jeg har ansvar for Ponniskolen og de yngste deltakerne samt nystarterne i rideskolen. Jeg har lang erfaring med å jobbe med problemhester og hesteeiere med diverse problemer og holder også kurs innen hestehåndtering.

Signe Endresen: Ansvarlig for terapiridingen.Fysioterapeut med tilleggskompetanse innen nevrologi, rehabilitering og ridefysioterapi/terapiridning. Har også lang erfaring med hest, tidligere aktiv konkurranserytter og har jobbet flere år i utlandet med trening

Åshild Strøm, instruktør i rideskolen Islandshest.