Daglig leder : Marte Vestbø Tokheim

«Mitt navn er Marte, jeg er 28 år og bosatt i Sandeid. Jeg er utdannet grunnskolelærer og har jobbet som lærer de tre siste årene. Fra jeg var ung har jeg holdt på med islandshest som hobby, og har også deltatt på kurs og konkurranser i gangartsridning.
Jeg er opptatt av å jobbe for gode miljø som fremmer trivsel og samhold. For meg er det viktig å ha god dialog med alle som bruker arenaen og sikre et godt samarbeid. Jeg trives godt med å jobbe i rideskolen og møte barn og unge som samles innen alle grener i hestesporten.»

Daglig leder Haugaland Hestesport Arena - Marte Vestbø Tokheim

Stallmester : May Elise Skauvik

"Jeg er en aktiv konkurranserytter i dressur, har ridd og konkurrert på Intermediarie nivå, og har med meg hesten Noesminde Adelaide som er under utdanning mot de høyere klassene. Jeg underviser også i dressur, og har lang erfaring innen trening og utdanning av både hester og ryttere på alle nivå. Jeg har et samarbeid med Stutteri GK i Sveio, som avler dressurhester av høy kvalitet. Jeg vil ha alt ansvar for gode rutiner og drift i rideskolestall og privatstall og vil blant annet også ivareta foring og utslipp."

Stallmester Haugaland Hestesport Arena-May Elise Skauvik