Instruktører som idag er tilknyttet Arenaen

 

Haugaland Hestesport Arena har dyktige instruktører tilknyttet sin rideskole for alle nivå!

Ridefysioterapi har utdannet fysioterapeut med spesialisering innen ridefysioterapi.

Haugaland Hestesport Arena har dessuten gjennom sine to rideklubber ; Faxi Islandshestforening og Indre Haugaland Ryttersportklubb; knyttet til seg dyktige instruktører til spesialkurs innen de ulike greiner.

I tillegg vil det bli helgekurs med kjente, «store» instruktørnavn innen de ulike greinene

Under kan du lese mer om våre dyktige instruktører. 

Signe Endresen: Ansvarlig for terapiridingen.Fysioterapeut med tilleggskompetanse innen nevrologi, rehabilitering og ridefysioterapi/terapiridning. Har også lang erfaring med hest, tidligere aktiv konkurranserytter og har jobbet flere år i utlandet med trening

Vibeke Handå. Rideinstruktør i sprang. Undervist i 25 år, drevet rideskolen i Haugesund , undervist og jobbet ved Kr sand og Søgne rideklubb i både rideskole og privat i flere år. Drevet med hest siden hun var 5-6 år og har vært aktiv konkurranse rytter i mange år. Jobber i Pedagogisk støttenhet for barnehage i Haugesund kommune.

Cecilie Baumann - dressurtrener. Utdannet ridelærer trinn 2 , ansvar for dressurtrening og tilrettelagt riding. Underviser også rideskoleelever og har lang erfaring både som aktiv dressurrytter med sine 2 hester og som instruktør.

Ellen Annette Gutubakken Distanserittinstruktør- har drevet med hest siden hun var 3 år gammel, og distanse siden hun var 8 år. Hun har vunnet individuelt NM 4 ganger, og lag 3 ganger. Hun er tidligere nordisk-baltisk mester, og har bl.annet ridd distanseritt i ørkenen i Dubai og i regnskogen i Australia. Ellen Annette har per dags dato 3 araberhester, som alle brukes i distanseridning.

Roger Frøyland har ridd siden han var 9 år gammel, og det hele startet med islandshester. I 18-års alder gikk han over til stor hest og har konkurrert opp til 140 cm sprang og Intermediaire dressur. I 2010 ble Roger tatt ut til å representere Norge i Unghest-VM for 5 år gamle dressurhester i Tyskland. Roger underviser alle nivåer i dressur og har hatt flere elever til både NM og Nordisk mesterskap.

Steinar Clausen Kolnes 24 år Elitelagsrytter for Norge innen islandshest. Han er vokst opp i en hestefamilie og har tilsammen arbeidet i 4 år på store treningssentre for islandshester i Danmark og Tyskland, stutteri Slippen og Gestut Kronshof. Han har ridd mange mesterskap og er mange gange norgesmester og nordiskmester.Er også utdannet rideinstruktør og er trener for islandshest på Haugesund Toppidrettsgymnas og instruerer i gangartstrening ved HHA

Caroline Jacobowitz er 25 år og har drevet med hest hele livet, alt fra dressur og sprang til islandshest.Caroline er ansatt som daglig leder ved arenaen og har også ansvar for driften av rideskolen. Hun underviser selv en dag i den ordinære rideskolen samt de som ønsker å ha fokus Islandshest i rideskolen.

Ann Kristin Johansen har i Bachelor Equine Studies and Business management fra university of Essex. Ann Kristin har ansvar for Ponniskolen og de yngste deltakerne våre samt nystarterne i rideskolen. Ann Kristin har lang erfaring med å jobbe med problemhester og hesteeiere med diverse problemer og holder også kurs innen hestehåndtering.