Instruktører som idag er tilknyttet Faxi Islandshestforening og Indre Haugaland Ryttersporttklubb

 

 

 

 

Faxi Islandshestforening har idag flere instruktører i egne rekker: Marie Cecilie Clausen Kolnes, Steinar Clausen Kolnes, Carolin Storebø og Åshild Vestbø Strøm. Disse er alle godkjente B-instruktører gjennom Norsk Islandshestforening, NIHF. www.nihf.no (bilder og presentasjoner kommer)

 

I tillegg vil det bli kurs for Islandshest med kjente, «store» instruktørnavn som f.eks Randi Holaker,  Nils Christian Larsen, Ingeborg Ivesdal osv.

 

Det vil bli faste helgekurs med Lars Rasmussen innen dressur og sprang.

 

Under kan du lese mer om våre dyktige instruktører. (det kommer presentasjon og bilde av de som mangler fortløpende)

Åshild Vestbø Strøm - instruktør i rideskolen og Islandshest undervisning. Godkjent B-instruktør gjennom Norsk Islandshest Forening Har drevet med hest «hele livet», mest med islandshest, men også generell heste erfaring, særlig på kjøring. Driver egen stall med i dag 13 islandshester og en liten rideskule og privat undervisning.

Signe Endresen: Ansvarlig for terapiridingen.Fysioterapeut med tilleggskompetanse innen nevrologi, rehabilitering og ridefysioterapi/terapiridning. Har også lang erfaring med hest, tidligere aktiv konkurranserytter og har jobbet flere år i utlandet med trening

Vibeke Handå. Rideinstruktør i sprang. Undervist i 25 år, drevet rideskolen i Haugesund , undervist og jobbet ved Kr sand og Søgne rideklubb i både rideskole og privat i flere år. Drevet med hest siden hun var 5-6 år og har vært aktiv konkurranse rytter i mange år. Jobber i Pedagogisk støttenhet for barnehage i Haugesund kommune.

Cecilie Baumann - dressurtrener. Utdannet ridelærer trinn 2 , ansvar for dressurtrening og tilrettelagt riding. Underviser også rideskoleelever og har lang erfaring både som aktiv dressurrytter med sine 2 hester og som instruktør.

Ellen Annette Gutubakken Distanserittinstruktør- har drevet med hest siden hun var 3 år gammel, og distanse siden hun var 8 år. Hun har vunnet individuelt NM 4 ganger, og lag 3 ganger. Hun er tidligere nordisk-baltisk mester, og har bl.annet ridd distanseritt i ørkenen i Dubai og i regnskogen i Australia. Ellen Annette har per dags dato 3 araberhester, som alle brukes i distanseridning.

Roger Frøyland har ridd siden han var 9 år gammel, og det hele startet med islandshester. I 18-års alder gikk han over til stor hest og har konkurrert opp til 140 cm sprang og Intermediaire dressur. I 2010 ble Roger tatt ut til å representere Norge i Unghest-VM for 5 år gamle dressurhester i Tyskland. Roger underviser alle nivåer i dressur og har hatt flere elever til både NM og Nordisk mesterskap.