Leirskole Steinerskolen, August 2020

I uke 35 var vi så heldige å få 9. klasse ved Steinerskolen på besøk hos oss her på Haugaland Hestesport Arena. De var på leirskole fra mandag til fredag og sammen hadde vi en flott uke med hester, kanopadling, bading, grilling og ikke minst; masse gøyale rideaktiviteter.

Elevene har vært helt fantastisk flinke til å stelle med hestene og hive seg ut i kjente og ukjente aktiviteter. De fikk ansvar for stallarbeid, foring og øvrig hestestell, noe de utførte med glans. Elevene var til hest både inne i ridehallen, men også ute på tur. De fikk prøve seg på litt turn på hesteryggen på voltige-kurs samt opplæring i de grunnleggende prinsippene for ridning.
På tirsdagen hadde vi også en nydelig dag med kanopadling på Aksdalsvatnet, selvfølgelig kombinert med ridekurs. På torsdagen fikk vi besøk av Martin Aeschlimann som hadde utrolig interessant opplegg i kommunikasjon med hestene våre der både barn og voksne lærte mye. Tusen takk til Martin som stilte opp!

Fredagen var det tid for å vise nye kunster fra hesteryggen; da var det rigget for gymkhana-inspirert stafett. Elevene og hestene jobbet seg gjennom slalom-kjegler, balansehinder, oppgaver i koordinasjon og treffsikkerhet samt et hinder til slutt. Dette ble utført med meget godt samarbeid og 10 for stil!

Vi kan melde om veldig stolte instruktører som takket for en flott uke sammen med en herlig gjeng ungdom☀️ Vi ønsker klassen lykke til videre med skoleåret, og takker for denne uken sammen med dere😊

Påmelding til rideleir sommeren 2020

Vil du melde deg på rideleir sommeren 2020?

Send mail til : haugaland.hestesport@gmail.com og informer og følgende:

- Uke du ønsker å delta ( 26-27-28 -29)

- Alder og ridenivå/erfaring

- om du ønsker rideskolekurs eller noen av spesialkursa våre

-om du har noen allergier eller andre opplysninger vi bør ha

 

Hjertelig velkommen !!